¦

¦

 

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ
ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΙΧΑΗΛ 7
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τ.Κ 54622
ΤΗΛ.+302310222787
ΦΑΞ: +302310222781
sales@estelle.com.gr

 

 

H εταιρία ESTELLE LTD Greece είναι αποκλειστικός διανομέας των προϊόντων της ESTELLE England στις βαλκανικές χώρες, Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία, FYROM, Βοσνία, Κροατία, Σερβία, Σλοβενία, Αλβανία.

  • Τα σκουλαρίκια είναι με πέτρες SWAROVSKI
  • Η μικρότερη κασέτα στον κόσμο με τη πιο προηγμένη τεχνολογία
  • Νέο σύστημα μονής κασέτας με πέτρες SWAROVSKI
  • 100% αντιαλλεργικό

 

Η εταιρεία ESTELLE είναι από τις πρωτοπόρες στο χώρο του τρυπήματος αυτιών από το 1948. Εδρεύει στο Χάμπερσταν της Μ. Βρετανίας και στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της είναι η μοναδική που κατέχει εξολοκλήρου τη γραμμή παραγωγής. Στη Μ. Βρετανία είναι, η πρώτη εταιρεία στο χώρο του τρυπήματος αυτιών, κατέχοντας το άνω του 60% της αγοράς, και εξάγει τα προϊόντα της με επιτυχία σε 38 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Το σύστημα τρυπήματος αυτιών της είναι πιστοποιημένο με ISO 9002 και εγκεκριμένο από τον οργανισμό υγείας της Μ. Βρετανίας. Είναι πλήρως αποστειρωμένο και με 0% νικέλιο σύμφωνα με την οδηγία 94/27/ΕΕC της Ε.Ε.

       

 

 

 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

 

 

Όλα τα προϊόντα-σκουλαρίκια είναι τοποθετημένα σε πλήρως αποστειρωμένες κασετίνες μιας χρήσης.

Η γκάμα των προϊόντων - η μεγαλύτερη της παγκόσμιας αγοράς, - διατίθεται σε χρυσό 18Κ, ασήμι 925o, επίχρυση 24Κ καθώς και σε λευκό ανοξείδωτο.

Σήμερα μπαίνουμε δυναμικά στην ελληνική αγορά, οι ίδιοι, καταργώντας αντιπροσώπους ή τρίτους εισαγωγείς. Με αυτό τον τρόπο, μπορούμε να προσφέρουμε προϊόντα μας σε όλους εσάς, σε τιμές ασυναγώνιστες, και την δυνατότητα σε όλους εσάς, μεγαλύτερου περιθωρίου κέρδους.

 

     
στην πόρτα σας με την Γενική Ταχυδρομική